…Coverbo #… Topografía Aeòlica [Curro]

α

La topografía previsualitza una inseminació artificial de les variables corresponents al fervor de la virginitat, no tant en sí, com al líbido adsorbit durant tots els anys de premenstruació utèrica. Cal doncs, adonar-se’n de la fecunditat dels terrenys tubèrquics que produeixen la segregació de bacteris idònis per la fluctuació de líquids seminals.

β

Intrínsecament el paràmetre a definir a priori serà la viscocitat cinemàtica, on la coagulació entrarà en simbiosis enèrgica un cop la viscocitat dinàmica col·lapsi l’hàbitat de la renúncia personal. Tot el procés, factòtum de la cosmologia inversa, implica la diàstole i sístole al uníson de les xarxes de saturació voluptuosa, no tant “in situ” com a pell de flor en teixits de vellut reològic.

γ

Tenir a cops de massa la hèrnia culpable del desdoblament en tercera persona, pot provocar una conjuntura estructural en la uniformitat del passatge remot; per tant, la direcció facultativa considerarà el par com a nombre irracional dintre dels nombres reals i naturals dispars entre sí. L’isomorfisme és precís, tal una sinergia a la dansa del realisme cínic, desenvolupant per fi la única ortogonalitat fàctica entre les estries del desig i els esfínters del diagrama biològic.

Φ

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: